Www Bitcoin kurs Analys

Sedan Ethereum lanserades 2021 har det varit mycket hype kring framtiden för decentraliserade autonoma organisationer (DAO). En av de mest kända DAO:erna, Vitalik Buterin, skapade ether-token. Vitalik Buterin använder för närvarande denna för att finansiera en ny ideell organisation kallad ”ICO Lab”, som kommer att arbeta för att bygga upp självmål från samhällsmedlemmar. Målet med projektet är att bygga en plattform som kan användas av Www Bitcoin kurs individer för att skapa sina egna ”smarta” pengar.

Www Bitcoin kurs

Även om det fortfarande är lite tidigt att kalla Ethereum för ”standarden” finns det mycket som talar för att det kommer att bli nästa stora grej. Redan nu har Europas största riskkapitalbolag, Draper Associates, gett sitt stöd till Ethereum. Det visar hur seriöst företaget är. Men varför är Draper så säker på den långsiktiga potentialen hos detta ”nya internetprotokoll”? Jag tror att det har mycket att göra med det faktum att de stöds av den legendariske riskkapitalisten, PayPal-medgrundaren och CEOiver Howard Schultz.

Som entreprenör har Howard en stor insikt. Han vet att entreprenörer behöver en säker och likvid försörjningskedja. Genom att ha en DAO kan du fokusera på att bygga upp bra kundrelationer i stället för att bygga upp en massiv leveranskedja. Nyckeln till allt detta är dock tillförlitlighet. Det är svårt att vara en bra investerare när du går runt och försöker samla in pengar till ditt projekt.

Detta förklarar varför företaget bestämde sig för att bygga en programvarustak med öppen källkod baserad på programmeringsspråket Solidity. Genom att göra detta hoppas de kunna erbjuda en stabil, produktionsklar plattform som gör det lättare för vem som helst att utveckla smarta kontrakt och DApps. De kallar sin stack för Ecosocial. Hjärtat i systemet är Efficient Computing system, eller ECS.

Så hur kom Ecosocial igång? Företaget startades avICO Lab, ett företag med ambitiösa entreprenörer som leds av Mats Persson. Mats hade arbetat på National Digital Online Telecomputing Agency (NDTA). Där utvecklade han myndighetens webbapplikation för e-handel. Medan han var där insåg han också att det skulle vara en stor utmaning för alla företag att skapa sin egen skräddarsydda programvara. Han ansåg därför att det var viktigt för hans företag att samarbeta med en redan etablerad aktör på marknaden.

Senare bestämde de sig för att gå till en offentlig crowdsourcad finansiering. Resultaten var imponerande. Projektet samlade in nästan 200 miljoner dollar på drygt ett år. Pengarna kom från en mängd olika källor, bland annat IndeGo, Deloitte och andra. Framgången med denna kampanj fick dem att utveckla Ethereum, en plattform som är kompatibel med många plattformar. Med hjälp av Vitalik Buterin och rådgivaren George Similov är de på god väg att uppnå sitt uppdrag.

När jag var i Stockholm på världsutställningen tidigare i år fick jag chansen att prata med Buterin om vad som gör Ethereum så speciellt. Han förklarade att de har integrerat flera nya funktioner för att göra sin plattform mer effektiv. En anmärkningsvärd funktion är Www Bitcoin kurs Visa/MasterCard-plånboken. Detta gör det möjligt för människor att göra transaktioner med kort utan att behöva gå igenom besväret att gå till sin bank och ta ut kontanter. En annan anmärkningsvärd funktion är integrationen av ether swappurator, som gör det möjligt för användare att omvandla sitt e-avfall till användbara utländska valutor.

Kort sagt, Buterin och hans team är pionjärer i arbetet med att förändra hur människor gör affärer. Det kan tyckas vara ett relativt enkelt koncept, men det tog dem ett tag att få ihop det. Just nu är planen att Ethereum ska bli en stor konkurrent till PayPal och WorldPay. Det skulle vara en stor nyhet för Internetentreprenörer överallt. Om du vill läsa mer om detta ämne kan du ta en titt här:Bitcoin Bitcoins Pcs.